Broderia, ridicată la la rang de artă: cum arată Rolls-Royce Rose Phantom

Atunci când vorbești de Rolls-Royce, totul este ridicat la rang de artă. Chiar și un motiv floral brodat la interior. Acesta este Rose Phantom.

Citește și:

Acest Rolls-Royce Phantom are un ornament mai scump decât mașina. Cui îi aparține

Mercedes-Maybach GLS arată ca un rival serios pentru Rolls-Royce Cullinan și Bentley Bentayga

Luxul poate fi atins prin materiale de calitate, însă ceea ce diferențiază automobilele de lux ale zilelor noastre nu este neapărat calitatea manufacturii – care este indusputabilă – ci exclusivitatea acesteia. Cu cât sunt mai puține exemplare, cu atât crește valoarea unui produs.

Astfel, producători precum Rolls-Royce pun la dispoziția clienților programe de personalizare incredibil de generoase: dacă ai o idee (și resurse financiare generoase, firește), designerii Rolls-Royce vor avea grijă să o materializeze în noua ta mașină. Cel mai recent exemplu este Rose Phantom, al cărui interior are un motiv floral… brodat.

rolls-royce phantom rose cusut la perfectie

Desigur, nu e „doar' o broderie, este cea mai simandicoasă lucrătură găsită pe un automobil: nu mai puțin de 1.000.000 de cusături are Rose Phantom, care a fost comandat de un atreprenor din Stockholm, Suedia. Culoarea predominantă a broderiei este argintiul pe care îl poartă trandafirul Phantom – da, există un trandafir care a fost altoit până când culoarea petalelor sale a devenit argintiul; acesta poate fi văzut doar în grădina de flori de la sediul central Rolls-Royce.

Cu toate că nu sunt folosite culori contrastante – o abordare specifică multor producători ai zilelor noastre – acest motiv floral cu greu poate trece cu vederea. Îl puteți admira în galeria foto de la începutul articolului.

rolls-royce phantom rose cusut la perfectie

Cât despre exclusivitate, aceasta poate avea multe forme. Cea mai des întâlnită este similară cu ce vedem mai sus: interiorul mașinii este personalizat cu inserții, culori sau materiale specifice. Dar Rolls-Royce nu se dă în lături de la nicio provocare, cât timp portofelul tău o poate susține; cum ar fi Sweptail, modelul de 10.000.000 de euro, produs într-un singur exemplar.

    Ionut says:

    Bunica mea ar fi mandra.

Adaugă un comentariu