Acest Rolls-Royce Phantom are un ornament mai scump decât mașina. Cui îi aparține

Un Rolls-Royce Phantom este opulent prin definiție. Însă asta nu-i împiedică pe cei cu bani să le… îmbunătățească.

Citește și:

5 vedete care conduc mașini din cale afară de ieftine

Cum și-au poreclit vedetele unele mașini

Ideea unei mașini (sau chiar colecții de mașini) scumpe nu mai este satisfăcătoare atunci când banii nu reprezintă o problemă. Un Rolls-Royce Phantom este un indiciu opulent de lifestyle, însă devine indiciul tău abia atunci când îl personalizezi cu elemente pe care nici măcar producătorul nu ți le oferă. Iar Rolls este renumit pentru gradul foarte variat de personalizare a modelelor sale.

Ceea ce vedeți în galeria foto de mai sus este cea mai nouă intrare în garajul lui Drake, rapperul american care se laudă cu peste 170 de milioane de albume vândute. Nu știm averea lui, însă exemplarul din imagine este suficient de convingătoare în privința situației sale financiare.

Este un Rolls-Royce Phantom cu pachetul Bushukan – creat de către atelierul de tuning Mansory – și se remarcă, în primul rând, printr-o temă cromatică duo-tone care îmbină negrul și galbenul specific citricei cu același nume. Kitul exterior este completat de un set de jante cu multe spițe, care emană eleganță.

Și ca să fie sigur că nu ajunge în situația rușinoasă de a confunda mașina sa în parcare cu alt Rolls-Royce Bushukan, Drake a dus mai departe procesul de personalizare: a înlocuit celebra statuetă Spirit of Ecstasy de pe capota mașinii cu un ornament cu totul și cu totul deosebit: o bufniță – simbolul specific brandului Drake.

Aceasta este din aur masiv, iar ochii sunt reprezentați de două diamante mari. Baza statuetei este, la rândul ei, formată din diamante. Nu știm detalii despre gramaj, dimensiuni sau karate, însă avem convingerea că prețul ornamentului – care poartă semnătura Raffi Jewellers și Hearts on Fire Diamond Company – depășește prețul de achiziție al unui Rolls-Royce Phantom (de la 450.000 $).

Ideea din spatele acestei creații unice aparține lui Tony Bet, consilierul auto personal la lui Drake.

Foto via duPont Registry

Adaugă un comentariu