Rolls-Royce Wraith Inspired by Music

Rolls-Royce vine să demonstreze încă o dată cât de importantă este muzica în viața oricui. Muzica este capabilă să trezească emoții mari și să genereze stări superbe, iar britanicii știu asta.

Ce mai știu ei constă în faptul că o echipă de specialiști audio și o mașină de top, pot schimba starea de spirit a oricărui om. De aceea, Rolls-Royce a lansat ediția Wraith Inspired by Music.

Astfel, modelul britanic a primit un sistem audio special, botezat Bespoke Audio. Cei 1.300 de watti, 16 difuzoare și 18 canale vor genera o experiență auditivă unică.

Rolls-Royce Wraith Inspired by Music  (1)

În plus, capacele difuzoarelor au fost executate din cupru și imită discurile de vinil. Același material a fost folosit și pentru inserțiile de pe bord și accesoriile de pe panourile ușilor.

Pentru ca experiența să fie unică, britanicii au optat pentru instalarea unor microfoane speciale menite să urmărească nivelul zgomotelor, iar astfel sistemul audio se va ajusta în mod automat.

Pentru a atrage atenția asupra sa, Rolls-Royce Wraith Inspired by Music a primit o caroserie vopsită în nuanța Lyrical Copper și jante în două culori cu o dimensiune de 21 de inchi.

Adaugă un comentariu