Rolls-Royce Wraith in versiunea Novitec

SPOFEC, un “fel de acronim” provenit de la “Spirit of Ecstasy” (statueta care domina caopta modelelor Rolls-Royce), este o parte componenta a grupului german de tuning Novitec. Acestia se vor ocupa doar de modificarea modelelor Rolls-Royce, iar pentru inceput, nemtii vin cu pachet dedicat lui Wraith.

La nivel exterior, Rolls-Royce Wraith in versiunea SPOFEC dispune de un spoiler modificat, de parte frontala usor restilizata, de doua flapsuri noi si de o grila imbunatatita. De asemenea, nemtii ofera o serie de accesorii de caroserie din fibra de carbon, iar partea posterioara este dominata acum de noul spoiler.

rolls-royce wraith by spofec (20)

 

Citeste si: Mansory isi face de cap cu Rolls-Royce Ghost Series II

Ecuatia se incheie cu un set de jante de 22 de inch disponibile in trei culori diferite si incaltate cu pneuri de provenienta Pirelli.

Sub capota, motorul V12 de 6,6 litri a primit kit-ul N-Tronic cu ajutorul caruia puterea propulsorului a crescut la 717 CP si 986 Nm. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4,2 secunde, iar viteza maxima va fi limitata in continuare la 250 km/h.

Citeste si: Noul Audi TT modificat de ABT

Sursa | SPOFEC

Adaugă un comentariu