Românii au încă 6 stații de încărcare pentru vehiculele electrice

Renovatio se ține de promisiunea făcută la începutul anului și inaugurează ultimele stații de încărcare pentru vehiculele electrice și hibride plug-in. Ultimele puncte dedicate mașinilor “verzi” au fost instalate în parcările hypermarketurilor Kaufland din Constanţa, Sibiu, Deva, Piteşti, Iaşi și Arad.

Extinderea rețelei s-a realizat în perioada iulie-august 2016, iar numărul stațiilor dezvoltate de Renovatio în parteneriat cu Kaufland a ajuns la 11 exemplare. Cele mai recente puncte instalate au o putere de încărcare de până la 22 kW și sunt prevăzute cu prize AC Type 2 şi pot încărca orice tip de maşină electrică sau hibridă plugin folosind cablul din dotarea vehiculului.

Rețeaua de puncte de încărcare dezvoltată de Renovatio dispune și de trei stații tip Fast Charge (București, Ploiești și Timișoara). Pe viitor, compania vrea să extindă numărul de stații la 50 de puncte de încărcare Fast Charge, urmând astfel ca posesorii de vehicule electrice să poată să străbată țara fără bătăi de cap.

Credem într-un viitor în care transportul ecologic va căpăta o amploare din ce în ce mai mare, de aceea vom continua şi vom accelera investiţiile la nivel naţional pentru realizarea infrastructurii necesare. Până la sfârşitul anului vom avea instalate încă 4 puncte rapide de încărcare, care vor acoperi în primul rând capitala dar şi alte oraşe importante pe care le vom alege în funcţie de nevoile pieţei’, a declarat Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio.

Sursa | Renovatio

Adaugă un comentariu