Se ridică mașini și în sectorul 3. Atenție unde vă parcați mașina

Mașinile care vor staționa neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice din Sectorul 3 vor fi ridicate, se arată hotărârea adoptată joi de Consiliul Local.

Potrivit hotărârii adoptate, mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate, transportate și depozitate, iar cel în cauză va putea să își recupereze autovehiculul numai în schimbul unei taxe de ridicare și achitării unei amenzi, în conformitate cu legea.

Citește și: Iată cum se face ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Sectorul 4. Vezi cât ai de plătit decă nu-ți mai găsești mașina

„Ridicăm mașini doar acolo unde se exagerează, acolo vom interveni și am dat ca exemplu  acolo unde se intră pe spațiul verde. Le vom ridica (mașinile  n.r.) fără niciun fel de discuție, pe trecere de pietoni în zona școlilor și pe trecere de pietoni în general, pentru că e profund în neregulă să-ți permiți așa ceva, dar și acolo unde deranjează circulația, așa cum spune la lege. Deci pe chestiuni foarte limitate, în rest vom amenda conform legii, a declarat, pentru Agerpres, primarul Robert Negoiță.

Mașinile vor fi ridicate de către Direcția Generală de Poliție Locală a Sectorului 3, un serviciu public cu personalitate juridică și buget propriu, cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice, conform expunerii de motive a proiectului.

Autoturismele se mai ridică în sectoarele 2 și 4.

via | digi24.ro

Adaugă un comentariu