Seat Ibiza facelift – Poze și detalii oficiale

Seat a prezentat modelul Ibiza facelift în cadrul Barcelona Motor Show. Modelul producătorului iberic vine cu câteva modificări la nivel estetic, cu o serie de revizuiri în dreptul habitaclului și cu motorizări de ultimă generație.

 

Seat Ibiza facelift – Exterior

Seat Ibiza facelift a primit un exterior întinerit cu lumini de zi cu tehnologie LED, cu blocuri optice îmbunătățite și cu jante cu un design nou. În plus, Ibiza facelift poate fi comandat în noile nuanțe Moonstone Silver & Chilli Red.

seat ibiza facelift (7)

Seat Ibiza facelift – Interior

Pentru interior, Seat a pregătit modificări minore. Observăm un volan nou, aeratoare ușor diferite, un panou de instrumente revizuit și materiale de o calitate superioară. În dreptul tehnologiilor de asistare a șoferului, Seat Ibiza facelift vine cu Tiredness Recognition și Multi-Collision Brake.

Așa cum era normal, modelul producătorului iberic va integra ultima generație a sistemului de infotainment oferit de Seat, alături de un sistem audio care include sașe incinte, un subwoofer și un amplificator.

seat ibiza facelift (14)

Seat Ibiza facelift – Motorizări

Conform oficialilor spanioli, Ibiza facelift va sosi alături de motorul în trei cilindri de 1,0 litri cu cele trei versiuni de putere: 75 CP, 95 CP și 110 CP. De asemenea, clienții vor putea opta pentru motorul de 1,4 litri TSI de 150 CP și 250 Nm care integrează și sistemul de dezactivare a cilindrilor pentru eficientizarea consumului de carburant. Fanii unităților diesel vor putea alege una dintre cele trei versiuni de putere ale motorului de 1.4 litri TDI.

Conform oficialilor spanioli, Seat Ibiza facelift va fi disponibil începând cu această toamnă.

Seat Ibiza facelift – Tabel cu motorizări

[table id=526 /]