Seat Leon e-Hybrid poate fi comandat și în România

Seat România a publicat lista de prețuri pentru Leon e-Hybrid. Compacta iberică este disponibilă atât în versiune hatchback cât și break.

Citește și:

Noul Seat Leon, rezultate proaste la testul elanului (VIDEO)

Seat Ateca facelit: motor diesel nou, infotainment mai mare

Noul SEAT Leon – tot ce trebuie să ştii

Cei în căutare de hatchback-uri compacte cu încărcare (și) de la priză au acum o nouă opțiune: Seat Leon e-Hybrid a ajuns în România.

Ansamblul propulsor PHEV al lui Seat Leon e-Hybrid are la bază motorul TSI de 1,4 litri, asistat de un motor electric. Puterea totală a sistemului este de 204 cai-putere și 320 de Newtoni-metru. Motorul electric este alimentat de o baterie cu capacitate de 13 kWh, suficient cât să îi confere lui Seat Leon e-Hybrid o autonomie de 63 de kilometri.

În termeni de performanță, versiunea PHEV a lui Leon accelerează de la 0 la 100 km/h în 7,5 secunde și până la o viteză maximă de 220 km/h. Seat spune că alimentat de la o priză de 2,3 kW, Leon e-Hybrid are nevoie de 5 ore și 50 de minute pentru o încărcare completă. La o sursă mai puternică, de 3,6 kW, timpul de încărcare scade la 3 ore și 42 de minute.

În România, Leon e-Hybrid este disponibil doar în echiparea FR. Prețul pentru versiunea hatchback este de 29.582 €, în timp ce breakul (Sports Tourer, pe numele său oficial) pornește de la 30.200 €.

Adaugă un comentariu