Simona Halep conduce o noua maşină de peste 500 CP

În cadrul parteneriatului cu Mercedes-Benz România, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017.

Parteneriatul a debutat în primăvara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé. Pe durata colaborării de durată cu Mercedes-Benz România, vedeta tenisului românesc feminin va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cât și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG să fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună,' a declarat Simona Halep.

Citește și

Cea mai tare explicație! De ce nu suportă CTP geamurile electrice la mașini

UIMITOR! Cum își bat joc românii de mașinile altora: „Situații incredibile pe care NU LE-AM CREZUT POSIBILE'

Parteneriatul marchează aniversarea a 50 de ani de excelență și performanțe sportive specifice Mercedes-AMG.

Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CP. Modelul AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h. Preţul de vânzare al unui Mercedes-AMG S 63 4MATIC în România este de aproximativ 190.000 euro.

Pasiune pentru condus

Printre pasiunile Simonei Halep să află la loc de cinste și condusul. Din acest motiv în garajul sportivei găsim cinci mașini de lux care depășesc jumătate de milion de euro.

Atunci când se află în țară și vrea să facă o plimbare Simona Halep poate să aleagă dintr-o listă de mașini exclusivistă: un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover și cele mai noi achiziții – un Mercedes GLE 450 AMG și un Mercedes CLS AMG. Aceaste modele auto  ne demonstrează fără echivoc că Simona Halep iubește mașinile.

Citește și 

Ce mașini a condus Cristian Tudor Popescu și cum a ajuns la Săndica, după ce i-au furat Rechinul Șoselelor

ANAF scoate la vânzare mașini: de la Dacia Logan la BMW X5

VIDEO – Trei rromi au atacat un motociclist lângă Pitești. Imediat și-au dat seama că au făcut O GREȘEALĂ GROAZNICĂ

Ce mașină conduce Gabi Firea, primarul Bucureștiului

    balicrator says:

    Degeaba are 500 CP masina, daca Simona ia bataie de la o mirtoaga ca Konta !

Adaugă un comentariu