Skoda confirmă un Kodiaq coupe – Update – Ipoteză de design

Update: Theophilus Chin a pregătit două imagini cu posibilul Skoda Kodiaq coupe. Versiunea de caroserie a fost confirmată de producătorul din Mlada Boleslav, dar pentru moment ar urma să ajungă doar pe piața din China.

30507765490_992a4035e5_b

30177042504_b9d1785c80_b

28.10.2016

Piața din China este una extrem de importantă pentru toți constructorii. Iar Skoda nu face rabat de la această regulă. Pentru a putea reuși în țara Marelui Zid, ai nevoie de ceva care să fie practic, dar și să epateze.

Iar Skoda a înțeles acest lucru și a gândit deja strategia pentru China. În perioada imediat următoare vom vedea o versiunea coupe a lui Kodiaq. Momentan nu știm dacă va ajunge și în Europa, însă declarația oficialilor lasă loc de interpretări.

“Un SUV coupe este un derivat excelent. Ne va ajuta să facem brandul unul și mai emoțional”, a spus Bernhard Maier, șeful Skoda.

Pentru piața din China, cehii vor produce Kodiaq la o uzină locală. În schimb, dacă va ajunge și în Europa, Skoda o să aibă ceva probleme cu capacitatea de producție a uzinelor pe care le deține. În acest moment, cehii produc extrem de mult, iar aceștia nu mai pot introduce alte vehicule pe liniile de asamblare.

“Vindem atât de mult acum, încât acest produs nu ar avea loc”, a completat Christian Strube, responsabil în cadrul departamentului de Cercetare și Dezvoltare Skoda.

Foto | Theophilus Chin

Adaugă un comentariu