Skoda Octavia Scout – Detalii noi despre modelul din Mlada Boleslav

Skoda a prezentat noua generatie a lui Octavia Scout in cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar astazi, oficialii din Mlada Boleslav vin cu si mai multe detalii despre modelul lor.

Asa cum probabil deja stiti, noul Skoda Octavia Scout este o versiune ceva mai “barbateasca” a lui Octavia Combi si va fi comercializata incepand cu luna viitoare.

La nivel estetic, Octavia Scout se diferentiaza de fratii de gama printr-un look adaptat muncilor grele. Modelul din Mlada Boleslav se lauda cu protectii suplimentare, cu insertii argintii care imita prezenta unui scut, iar pragurile si pasajele rotilor sunt protejate de elemente de culoare neagra.

Break-ul ceh cu aptitudini de SUV, vine cu o garda la sol ce masoara 171 de milimetri, cu 31 de milimetri mai mult, comparativ cu sedanul aceleiasi game.

La interior, Skoda Octavia Combi poate fi echipata cu o tapiterie de culoare neagra sau cu o combinatie de negru si maro. Asa cum probabil ati intuit, interiorul este la fel de spatios ca cel al lui Octavia Combi si promite o capacitate a portbagajului de 610 litri. In cazul in care decideti sa rabatati scaunele spate, atunci volumul de incarcare va creste pana la 1.740 de litri.

 

Gama de motorizari a noului Skoda Octavia Scout

Noul Skoda Octavia Scout va poate fi comandat in compania unitatii diesel de 2.0 litri capabila sa ofere 184 CP. Aceasta versiune vine alaturi de o cutie cu dublu ambreiaj DSG cu sase rapoarte si va fi echipata si cu tractiune integrala. Aceasta configuratie motor – transmisie – tractiune apare pentru prima data in gama Skoda. Rezultatul artificiilor tehnice duc la un consum mediu de 5.1 litri la suta de kilometri si la emisii de CO2 de 134 de grame per kilometru.

O alta versiune a motorului diesel de 2.0 litri TDI ce va fi oferita pe Octavia Scout este cea de 150 CP. Propulsorul va fi disponibil doar in compania transmisiei manuale cu sase rapoarte. Ca si in cazul precedent, consmul mediu va fi de 5.1 litri la suta, in timp ce emisiile de CO2 scad pana la 129 de grame per kilometru.

Fanii motoarelor pe benzina vor putea comanda noul Skoda Octavia Scout alaturi de agregatul de 1.8 litri TSI. Acesta produce 180 CP si vine in compania transmisiei cu DSG cu sase rapoarte. Desi vorbim despre un benzinar, consumul mediu anuntat de Skoda va fi de 6.9 litri la 100 de kilometri, cu emisii de CO2 de 158 de grame per kilometru.

 

Adaugă un comentariu