SsangYong a expus noul LIV-2 Concept la Paris

SsangYong a adus noul concept LIV-2 în cadrul Salonului Auto de la Paris. Numele prototipul producătorului sud-coreean este o prescurtare a ‘Limitless Interface Vehicle’ și reprezintă forma finală a lui Y400, proiect care stă la baza viitorului SUV de clasă mare pregătit să intre pe piață în 2017.

‘Noi suntem convinși că acest nou model va deveni un nou reper al segmentului și va ridica marca SsangYong la nivelul următor. De altfel, în anii următori, vom continua să adăugăm câte un model nou pe an la paleta de modele deja lansate, fiecare fiind conceput a ne extinde apetența la publicul consumator și la piețele internationale’, a declarat Johng-sik Choi, CEO al SsangYong.

ssangyong-liv-2-concept-paris-2016-14

Din punct de vedere estetic, SsagYong LIV-2 se face remarcat prin postura masivă pe care o expune, dar și prin elementele moderne de stil. Interiorul a fost gândit în așa fel încât să ofere spații generoase de depozitare, dar totodată, să cuprindă și tehnologia de ultimă oră. Sistemul de infotainment încorporează trei ecrane, unul de 9,2 inchi poziționat în consola centrală și două de 10,1 inchi inserate în tetierele scaunelor.

Viitorul model de serie derivat din conceptul LIV-2 o să fie echipat fie cu motorul diesel de 2,2 litri (prezent deja pe Rexton), fie cu unul turbo pe benzină de 2,0 litri și 225 CP.

Citește și: SsangYong Tivoli poate fi comandat și cu motorul diesel de 1,6 litri

TSA (Traffic Safety Assist), HBA (High Beam Assistance), LDWS (Lane Departure Warning System), BSD (Blind Spot Detection), LCA(Lane Change Assist), TAS (Traffic Alert System) și AEBS (Autonomous Emergency Braking System) sunt sistemele de sigurnață puse la dispoziție pe viitorul model de serie dezvoltat pe baza conceptului LIV-2.

Adaugă un comentariu