Suzuki Ignis și Ignis-Trail Concept debutează la Tokyo

Deși mai sunt câteva săptămâni bune pâna la deschiderea Salonului Auto de la Tokyo, producătorii locali au început deja să dezvăluie din premierele pregătite pentru showul nipon. Dacă ieri v-am prezentat noua Honda FCV, astăzi trecem în curtea Suzuki.

Oficialii Suzuki vor expune la Tokyo noul Ignis, un crossover de clasă compactă dedicat atât activităților de zi cu zi, cât și ieșirilor delicate în off-road.

Din punct de vedere estetic, Suzuki Ignis are la bază conceptul IM4. Modelul de serie scapă de foarte puține elemente de design și prezintă un look extrem de îndrăzneț.

La interior, Suzuki Ignis folosește un ecran tactil de dimensiuni generoase, iar materialele folosite sunt de o calitate bună. Cât despre o prezentare pentru publicul din Europa, aceasta ar putea avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2016.

Suzuki Ignis-Trail Concept

IGNIS Trail Concept

Cât despre Ignis-Trail Concept putem spune că duce mai departe tradiția din off-road a modelelor Suzuki. Prototipul va avea jante de dimensiuni ceva mai mari, pasaje ale roților mai proeminente și, cel mai probabil, și câteva modificări menite să faciliteze plimbările în off-road.

Adaugă un comentariu