Suzuki S-Cross facelift – Primele poze oficiale

Suzuki a publicat un set de fotografii cu viitorul S-Cross facelift. Modelul a fost prezentat într-un eveniment special în Ungaria, dar până la debutul oficial, Suzuki s-a gândit la toți fanii.

Suzuki S-Cross facelift are acum o zonă frontală nouă. Vedem o grilă a radiatorului ceva mai generoasă, multe elemente cromate, blocuri optice cu LED și o capotă cu un look diferit. De asemenea, spoilerul a fost remodelat. În zona posterioară admirăm stopuri noi cu LED, plus câteva modificări în dreptul spoilerului.

suzuki s-cross facelift (7)

Conform oficialilor Suzuki, interiorul va beneficia de materiale ceva mai bune, iar zona centrală a fost preluată și adaptată de pe Vitara. Și pentru că am adus în discuție SUV-ul Vitara, trebuie să vă spunem că unitatea Boosterjet de 1,4 litri de 140 CP va fi disponibilă și pe S-Cross. Totodată, există șanse ca S-Cross să primească și motorul de 1,0 litri turbo prezentat în urmă cu câteva luni pe Baleno.

suzuki s-cross facelift (10)

După cum deja știți, Suzuki S-Cross facelift va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care se desfășoară la începutul lunii octombrie.

Adaugă un comentariu