Tesla Supercharger va ajunge și în România

Tesla Motors își pregătește expansiunea asupra Europei. Conform noii hărți publicate pe website-ul companiei americane, în 2016, Bătrânul Continent va abunda în stații de încărcare Supercharger, iar pe teritoriul României vor exista trei astfel de puncte. 

În cazul în care ați uitat, aceste stații oferă energie electrică fără niciun cost pentru proprietarii de modele Tesla. În SUA, rețeaua oferită de Tesla Motors îi poate permite unui posesor de model electric să ajungă de la vest la est, fără niciun cost suplimentar.

În Europa, doar partea de vest și cea care cuprinde Pensinsula Scandinavă au o serie de astfel de rețele de încărcare tip Supercharger. Cât despre România, harta desenată de americani plasează cele trei stații de încărcare în București, Craiova și Galați, însă aceste lucruri se pot schimba până la finele lui 2016.

În ceea ce privește expansiunea Tesla Motors, americanii pregătesc noul crossover Model X. Acesta ar urma să debuteze în 2015, iar pe viitor, americanii vor să lanseze un nou entry-level. Botezat Model III, produsul Tesla Motors ar urma să se dueleze cu BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes-Benz Clasa C.

Adaugă un comentariu