Top 10 canale de YouTube la care trebuie sa te abonezi

Daca iubesti cu adevarat masinile atunci cu siguranta cauti diverse teste, documentare, istorioare si comparative pe YouTube.

De aceea, ne-am gandit sa facem un top 10 al celor mai bune canale de YouTube urmarite si de noi.

10. Motor Trend

Americanii de la Motor Trend merita urmariti pentru o multime de documentare video, dar pe noi ne-au convins cu ajutorul serialului RoadKill.

9. XCAR

Pe canalul de YouTube al celor de la XCAR gasiti review-uri realizate bine plus o multime de povesti cu masini care au avut un cuvant greu de spus in istorie.

https://www.youtube.com/watch?v=fO-g-bZV8Fo

8. Harry’s Garage

Celebrul jurnalist automotive Harry Metcalfe iti prezinta masinile din colectia sa proprie in stilul care l-a consacrat.

7. The Smoking Tire

Matt Farah de la The Smoking Tire este unul dintre acei jurnalisti care spun totul fara perdea. Noi il iubim enorm pentru stilul nonconformist si pentru testele pe care le face.

6. Mighty Car Mods

Amuzant, informativ si nu in ultimul rand australian. Daca reusesti sa te adaptezi rapid, cu siguranta vei deveni dependent.

5. Tax The Rich 100 

Noi credem ca cei care detin canalul Tax The Rich au ceva probleme la mansarda, dar asta ii face si mai interesanti.

4. Petrolicious

Baietii de la Petrolicious vor veni intotdeauna cu povesti interesante care te vor tine pe scaun minute in sir. Va avertizam ca filmele acestora provoaca dependenta.

3. Regular Car 

Umorul si masinile duse la rang de arta. Cam asa arata o scurta descriere a canalului Regular Car Reviews.

2. /DRIVE

Pe canul /DRIVE gasesti orice despre orice. Teste spumoase, comparative interesante, dueluri pe circuit si multe altele.

1. Jay Leno’s Garage

Pe celebrul Jay Leno l-am pus in fruntea clasamentului pentru ca intotdeauna a stiut sa se faca placut. Acum asteptam cu mare interes noua sa emisiune auto.

Via | Jalopnik

Adaugă un comentariu