Toyota GT86 facelift, debutează la New York

Mai sunt câteva zile până la deschiderea Salonului Auto de la New York, iar producătorii încep să ne asalteze cu premierele pregătite pentru publicul american. Din toată această ecuție cu foarte multe necunoscute nu putea lipsi nici Toyota.

Producătorul japonez va expune în cadrul evenimentului de peste Ocean versiunea facelift a lui GT86. Modelul a primit câteva modificări de exterior interesante, plus o serie de îmbunătățiri la interior.

Spoilerul frontal, farurile de ceață, grafica blocurilor optice și luminile de zi au fost revizuite. Luminile de semnalizare au fost și ele modificate, iar jantele au acum un design nou.

toyota gt86 facelift (2)

Din păcate, Toyota nu a publicat imagini cu interiorul, însă ne anunță că vom vedea o serie de materiale mult îmbunătățite. Japonezii promit tapițerie din Alcantara și un instrumentar de bord îmbrăcat în același material. Totodată, volanul a fost ușor restilizat, iar logo-ul GT86, repoziționat.

Din punct de vedere tehnic, Toyota spune că inginerii au recalibrat suspensia masiv, iar acest lucru va fi resimțit din plin în ceea ce privește dinamica lui GT86 facelift. Deși informația nu este confirmată, suntem conviși că debutul european va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Adaugă un comentariu