Uber ajunge și în Cluj-Napoca

Reprezentanții Uber în România au anunțat că vor lansa în luna august serviciul UberX și în Cluj-Napoca. Aplicația are deja mii de descărcări în Cluj-Napoca, iar compania a invitat șoferii locali să devină parteneri.

“Aplicația Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la șoferi care își doresc să devină parteneri Uber. Ne bucurăm să confirmăm astăzi că vom fi în Cluj la începutul lunii august. Angajamentul nostru față de comunitatea locală presupune, mai mult decât o opțiune de transport sigură și de încredere pentru utilizatori și o oportunitate economică flexibilă pentru șoferi. Uber iubește Cluj-Napoca și suntem gata să contribuim, alături de parteneri locali, pentru a face Clujul mai dinamic și mai competitiv decât este deja”, a declarat Nicoleta Schroeder, director general Uber România, într-un comunicat al companiei.

Citește și: Uber a lansat un soft care urmărește comportamentul șoferilor

Pentru moment nu știm data exactă, însă oficialii Uber promit să revină cu noi informații. În București, Uber are câteva sute de șoferi parteneri. Conform datelor oferite, 37% dintre şoferii Uber sunt antreprenori sau liber profesionişti, 31% au un serviciu full-time, iar 22% nu au o altă sursă de venit şi conduc pentru Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă.

Vezi și: Simone Tempestini, șofer de Uber pe Ford Focus RS

Via | Economica

Adaugă un comentariu