Un Nissan Leaf va concura în Raliul Mongoliei

Când vine vorba de electrice, Nissan Leaf știe cum să-și facă simțită prezența. Dar mașinile eco au nevoie de și mai multă promovare, iar echipa Plug In Adventures s-a gândit să facă ceva nou.

Aceasta a pregătit un Nissan Leaf pentru Raliul Mongoliei 2017. Competiția se întinde pe 16.000 de kilometri, iar vehiculele înscrise vor pleca din Marea Britanie către Mongolia. Raliul nu este unul ușor, motiv pentru care mașina a trecut prin ceva îmbunătățiri. Spre exemplu, suspensiile au fost modificate, protecțiile standard au fost înlocuite, iar sistemul de iluminare a fost și el îmbunătățit. Din toată această ecuație nu puteau lipsi jantele noi și ceva anvelope de teren.

Totuși, acest Nissan Leaf nu a primit îmbunătățiri în ceea ce privește autonomia. Bateria standard de 30 kW se află pe mașină, ceea ce înseamnă că acest Leaf va putea parcurge 250 de kilometri cu un plin de energie.

Modelul conceput de Plug In Adventures se numește Leaf AT-EV (All Terrain Electric Vehicle) și o să fie primul electric care participă în Raliul Mongoliei.

Adaugă un comentariu