Update Jaguar XE: infotainment mai generos, motorizare micro-hibrid cu 204 CP

Jaguar XE a fost actualizat, bucurându-se acum de tehnologie la zi. Totodată, gama de motorizări a suferit mici modificări.

Citește și:

Cineva a pus grile verticale pe toate BMW-urile M3 din istorie (FOTO)

Arădeni puși să plătească sute de euro pe lună ca să folosească drumul către casă

Polestar a rechemat toate modelele produse până acum. Problema este una serioasă

Odată cu prezentarea lui XF facelit, Jaguar a menționat și o serie de modificări pe care modelul său de segment D le-a primit. Având în vedere că au trecut abia doi ani de la faceliftul lui XE, putem să numim asta un facelift la facelift.

În încercarea de a-l face pe XE și mai atrăgător, Jaguar l-a echipat cu un ecran central mai mare, de 10 inci, cu sistemul de infotainment Pivi Pro, care poate primi update-uri over the air. Funcțiile de conectivitate Apple CarPlay și Android Auto sunt incluse în echiparea standard. Dedesubtul acestuia, XE are încă un ecran, de 5,5 inci, care conține comenzile pentru climatizare. Aceasta dispune acum de funcția de ionizare a aerului din habitaclu, folosind filtre de particule PM 2.5.

Gama de motorizări a suferit o mică ajustare: dieselul cu 180 CP a fost înlocuit de motorizarea mild hybrid cu 204 CP și 430 Nm, cuplată unei transmisii automate cu opt trepte. Lista de oferte, la debut, este alcătuită și din două motorizări pe benzină, cu 250 CP și 300 CP.

La fel ca în cazul lui XF, doar versiunea cu 300 CP primește tracțiune integrală, celelalte având doar puntea spate motrică. Opțional, și ele pot fi echipate cu sistem de tracțiune integrală.

Adaugă un comentariu