Valerio Brenciaglia este noul director general Ford România

Ford a anunțat în cursul acestei zile că Valerio Brenciaglia, în vârstă de 45 de ani, a preluat conducerea Ford România – Compania Națională de Vânzări. Acesta îl înlocuiește pe Zoltan Brassai care se va alătura echipei Ford Europa.

Valerio Brenciaglia este absolvent de studii economice și ajuns în familia Ovalului Albastru în 1999. Acesta a deținut numeroase poziții în departamentele de vânzări și marketing și servicii din cadrul Ford Italia.

Conform oficialilor producătorului, Valerio Brenciaglia este familiarizat cu piața din România, în perioada iulie 2012 – septembrie 2013, acesta fiind director de vânzări și marketing în cadrul Ford România.

“Mă bucur să mă întorc în România și în același timp sunt onorat să preiau acest mandat de la Zoltan. Voi depune toate eforturile pentru a consolida prezența puternică a companiei Ford în România, nu doar în calitate de investitor strategic, ci și în ceea ce privește sectorul de retail și vânzarea de flote auto. Avem o echipă foarte bună și o rețea de distribuitori puternică și am încredere că împreună vom putea atinge obiectivele strategice ONE Ford”, a spus Brenciaglia.

Zoltan Brassai, fost director general Ford România

Zoltan Brassai, fost director general Ford România

Așa cum afirmam și mai sus, Zoltan Brassai, se alătură echipei Ford Europa, în calitate de Brand Director- Large Cars.

Adaugă un comentariu

Articole similare