Versiunea de producție a lui Volkswagen Beetle Dune – Detalii oficiale

Volkswagen a prezentat versiunea de producție a lui Beetle Dune. Modelul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își va deschide porțile pentru presă începând de astăzi.

Conceptul Beetle Dune a fost expus pentru prima dată la Detroit în 2014, iar șase luni mai târziu, oficialii VW au anunțat că vor opta și pentru o versiune de producție.

La nivel estetic, Volkswagen Beetle Dune are un look ceva mai bărbătesc, cu protecții suplimentare și cu elemente vopsite în negru. De asemenea, Beetle Dune va avea un eleron montat pe capota portbagaj, jante speciale de 18 inchi și stopuri cu LED. Pentru a completa acest look masculin, nemții oferă și o gardă la sol ceva mai mare.

volkswagen beetle dune (14)

Pentru interior, Volkswagen a ales un volan îmbrăcat în piele, scaune sport și sistemul de infotainment MIB II care comunică cu ocupanții prin intermediul unui ecran de 6,3 inchi.

Sub capota lui Volkswagen Beelte Dune se va afla un motor pe benzină de 1,8 litri capabil să ofere 170 CP și 249 Nm. Beetle Dune va putea fi comandat începând cu anul viitor.

Adaugă un comentariu