Viitoarea generație Toyota Aygo ar putea veni doar într-o variantă electrică

Toyota Aygo este unul dintre cele mai apreicate modele de oraș. În prezent, producătorul nipon comercializează modelul în compania unui motor de 1,0 litru. Totuși, viitorul este verde, iar Toyota excelează la acest capitol.

Din această cauză, viitoarea generație a lui Toyota Aygo ar putea fi disponibilă doar într-o variantă electrică. “Trebuie să analizăm când oamenii obișnuiți își vor putea permite un astfel de model. Dar este adevărat că dezvoltăm un Aygo electric”, a declarat Gerald Killman, directorul departamentului de cercetare şi dezvoltare din cadrul Toyota.

Decizia de a pregăti un Aygo electric este una cât se poate de normală. Mulți producători vor să aducă pe piață citadine eco, iar Toyota, un constructor cu experiență în acest domeniu nu poate să sară peste acest pas. Lumea își dorește mașini mici pentru oraș, dar totodată vor să fie și ecologice.

Zvonurile spun că viitoarea generație Aygo va fi oferită doar într-o variantă electrică, dar cel mai bine ar fi să așteptăm și confrimarea oficială.

Sursa | Carscoops

Adaugă un comentariu