Volkswagen Golf VIII – Ce noutăți aduce modelul german

Volkswagen Golf VIII va fi prezentat în luna noiembrie, iar o serie de zvonuri cu privire la modelul german au și început să apară. Dacă la nivel estetic, modificările pregătite de Volkswagen nu sunt masive, interiorul, dar și sistemele de propulsie promit îmbunătățiri substanțiale.

Pentru început, viitorul Volkswagen Golf VIII va integra tehnologia de control prin gesturi. Aceasta va fi implementată pe noul sistem de infotainment care va lucra împreună cu un ecran de 9,5 inchi poziționat pe consola centrală. În aceste condiții, viitorul Volkswagen Golf VIII va avea ceva mai puține butoane fizice, funcțiile acestora fiind înlocuite de comenzile din sistemul de infotainment.

Volkswagen Golf VIII – Sisteme de propulsie

Gama de motorizări va include unități turbo pe benzină cu trei cilindri, de 1,0 litru, care vor fi supraalimentate cu o turbină acționată electric. Pentru eficiență energetică, va fi folosit un sistem mild-hybrid de 48 de volți, având la bază o baterie clasică plumb-acid. Aceasta va fi încărcată cu energia recuperată prin frânare și va putea asista motorul termic în faza de accelerare prin intermediul unui starter-generator.

Cu detalii complete vom reveni în luna noiembrie când Volkswagen ne va prezenta noul Golf VIII.

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu