Volkswagen nu scoate din cărți o posibilă fuziune cu FCA

Matthias Mueller, directorul grupului Volkswagen, a declarat că nu exclude o posibilă fuziune cu FCA (Fiat Chrysler Automobiles).

„Nu exclud o conversaţie’, a spus Mueller, după conferinţa de presă pentru prezentarea rezultatelor anuale ale grupului, în condiițile în care săptămâna trecută, oficialul VW a părut că respinge posibilitatea unor discuții cu Sergio Marchionne.

„Nu suntem pregătiţi să discutăm despre nimic. Nu l-am văzut pe Marchionne de luni de zile. Ar fi mai de folos dacă Marchionne  mi-ar comunica şi mie aceste consideraţii, nu doar vouă’, a declarat Matthias Mueller săptămâna trecută într-o intervenție cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Și toate aceste noi informații imediat după ce PSA a cumpărat Opel. Marchionne a fost omul care a susținut întotdeauna fuziunile pentru reducerea costurilor de producție, dar și pentru dezvoltarea unor mașini mai bune. De cealaltă parte, Mueller spune că diferența de vânzări dintre cele două grupuri nu ar trebui să reprezinte un obstacol. Rămâne de văzut dacă cei doi oficiali vor purta o discuție în acest sens.

Via | Digi24

Adaugă un comentariu