Volvo S90 – Poze și detalii oficiale

Volvo va prezenta noul S90 în această seară, începând cu ora 19:30. Deși mai sunt câteva ore până la debutul conferinței, olandezii de la AutoBlog au reușit să strice surpriza suedezilor cu un set de imagini. 

Chiar și așa, divizia de marketing a celor de la Volvo a decis că este momentul să publice pe site-ul de presă un comunicat scurt, câteva imagini oficiale și un clip video cu proaspătul S90.

Zona frontală a viitorului Volvo S90 este dominată de noile blocuri optice care ilustrează “Ciocanul lui Thor”. De asemenea, vedem o grilă impunătoare, și totodată elegantă, dar și un profil extrem de atrăgător. În zona posterioară, își fac apariția un set de lumini cu design nou.

Interior Blond Volvo S90

Cât despre interior, suedezii oferă un sistem de infotainment asemănător cu cel care a debutat pe Volvo XC90. Avem în față un ecran de dimensiuni generoase și o planșă de bord curată, fără foarte multe butoane fizice.

Sub capotă, Volvo S90 va fi disponibil și alături de motorizarea T8 Twin-Engine (400 CP, 640 Nm), restul unităților urmând să fie anunțate în cadrul conferinței din această seară.

Cât despre tehnologie, Volvo a pregătit sistemul semi-autonom Pilot Assist, care poate menține mașina pe banda de rulare până la o viteză de 130 km/h. În plus, sistemul City Safety este acum disponibil și cu o funcție de recunoaștere a animalelor mari.

 

 

Adaugă un comentariu