Volvo V90 Cross Country – Prima imagine teaser – Update

Update: Volvo a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul V90 Cross Country. Din păcate, suedezii au ales să expună un exemplar acoperit total. Judecând după strategia Volvo, toate informațiile despre noul V90 Cross Country vor fi publicate în perioada imediat următoare. Până atunci, vă invităm la un exercițiu de imaginație.

 


Volvo va prezenta noul V90 Cross Country în cadrul Salonului Auto de la Paris. Oficialii suedezi încearcă din răsputeri să țină informațiile sub cheie, dar ne oferă o imagine teaser cu viitorul V90 Cross Country.

“După 20 de ani de la debutul lui V70 Cross Country, succesorul modern va oferi o experiență de șofat extremă, dar totodată confortabilă”, au declarat oficialii Volvo.

Din păcate, nu avem alte informații cu privire la viitorul Volvo V90 Cross Country, însă nu este prea greu să anticipăm. Din punct de vedere estetic, modelul suedezilor va miza pe aceleași linii cu cele ale lui S90 și V90, dar vom vedea protecții suplimentare și o gardă la sol ceva mai generoasă. Gama de motorizări va fi preluată tot de pe S90, ceea ce înseamnă că vom avea la dispoziție două unități diesel (D4 și D5), dar două propulsoare pe benzină (T5 și T6). Este posibil să fie oferită și un V90 Cross Country alături de motorizarea T8 Twin Engine.

Adaugă un comentariu