Leagă-ţi şireturile pentru Fitness Revolution 2013!

Auto Bild te învită în fiecare vineri şi sâmbată în Parcul Herăstrău (lângă Restaurant Pescăruș – zona Roaba de cultură) la ore de fitness gratuite pentru întreaga familie!

Peste 10.000 de persoane au participat la clasele de aerobic organizate în natură, din vara anului trecut la Fitness Revolution 2012, editia a 2-a  powered by World Class, pe pajistea de la Roaba de cultură. Şi anul acesta World Class împreună cu Green Revolution (prima asociaţie nonguvernamentală de ecologie urbană din România) vă invită să practicaţi sportul în natură şi vă aduce cei mai renumiţi instructori naţionali şi internaţionali: Julio Papi, Per Markussen, Martina Bravena, Peter Ambjorn, Cristina Constantinescu, Anca Bucur, Iulian Panait, etc.

În fiecare vineri, de la 19.00 te aşteaptă o clasă  antrenantă de Cardio – Strength – Dance, sâmbătă de la 9.00 eşti invitat să alergi în World Class Running Club, iar de la 10, să te relaxezi cu o clasă de Body & Mind: Port De Bras – Pilates – Yoga.

Adu-ți toți prietenii!

PROGRAM COMPLET LUNA IUNIE:

Date Class Instructor
Saturday 1 Body Combat   30Zumba               30PDB-Exclusive  30 Cristina + Irina                               Adriela + Raluca CorneliaOvidiu + Jani
Saturday 1 Running Club Cristian Stamate + Martina Bravena
Friday 7 Metabolic Julio Papi
Saturday 8 Fitness Yoga Julio Papi
Saturday 8 Running Club Bogdan Balasoiu + Mirel Carstea
Friday 14 Body Combat Costel Cosloc
Saturday 15 Yoga Ana Cordea
Saturday 15 Running Club Ioana Hudita+Alexandru Filimon
Friday 21 Metabolic Julio Papi
Saturday 22 PortDeBras Exclusive Julio Papi
Saturday 22 Running Club Cristian Stamate+
Friday 28 Dance Per Markussen+ Gabriel Ghita. Invitat special WJ Wanda.
Saturday 29 Pilates Monica Tudor
Saturday 29 Running Club George Ungureanu

 

Adaugă un comentariu