De vânzare: Daewoo Tico „cu numeroase îmbunătățiri” încă își caută proprietar

Probabil cel mai scump Tico din România s-a întors pe site-urile de vânzări auto second hand.

Citește și:

„Vând/Schimb COTEȚ’. Așa vinde un român un BMW X5

Anunț mașini second-hand: Porsche Cayenne se dă pe gratis. Care este singura condiție

De când a apărut, Daewoo Tico a preluat, prin natura sa, o mulțime dintre bancurile care se făceau pe seama dimensiunilor reduse a Trabantului. Dar lăsând glumele la o parte, Tico a fost, pentru vremea sa, o mică revelație în ceea ce ține de mașini de oraș. Unii chiar s-au atașat sentimental de buburuza coreeană; adică au investit sume considerabile pentru a le personaliza. Un caz concret este, fără îndoială, proprietarul acestui Tico.

Puține lucruri știm despre exemplarul din imagine, însă având în vedere prețul cu care este pus la vânzare, ne gândim că „numeroasele îmbunătățiri’ care i-au fost aduse au scos mulți bani din buzunarul posesorului mașinii. Hatchback-ul citadin se vinde acum cu 5.200 de euro. Pentru a elimina ipoteza că ar fi o greșeală de tipar, proprietarul a menționat și în anunțul de vânzare că „nu este nimic greșit’.

Anunțul, de altfel, este unul scurt și la obiect: „!!!! Destinat pasionaților, în special pentru cei din provincie, care nu au treabă cu Taxa Oxigen, și nu pentru proști care nu stiu ce înseamnă «unic» și «tuning».’ La aproape cinci ani de la tentativa de vânzare anterioară, prețul acestui Tico a scăzut cu 800 de euro, devalorizare pusă de proprietar, cel mai probabil, pe seama utilizării. Nu știm câți kilometri are la bord hatchback-ul fabricat în 1999.

Adaugă un comentariu