„Vând/Schimb COTEȚ”. Așa vinde un român un BMW X5

Dacă pentru unii dintre noi un BMW X5 este mașina de familie ideală, acestui român nu i-a priit relația cu SUV-ul german. Proprietarul a povestit toate aventurile sale cu mașina.

Citește și:

Uluitor cât tupeu are nora lui Liviu Dragnea! Iată ce face prin Teleorman

Ce a scris vânzătorul unui BMW în anunț a șocat pe toată lumea: Dacă aș scrie kilometri reali, nu mai dă nimeni click pe anunț’

BMW lansează un sistem de verificare online pentru mașinile rulate

Ce piese auto cedează cel mai des la un automobil cu motor diesel?

Anunțuri auto – Se vinde un Tico cu extreme tuning’

 

Un anunț postat recent pe un site de vânzări/cumpărări mașini second-hand stârnește râsul tuturor. Un proprietar de BMW X5 din sectorul 6 se destăinuie tuturor, povestind într-un mod amuzant pățaniile sale cu „acest coteț’.

Așa își „alintă’ mașina, un BMW X5 din 2008, diesel, cu motor de 3,0 litri, cutie automată și 250.000 de kilometri la bord. Înainte de a începe istorisirea, proprietarul ne roagă să citim cu atenție, pentru că „nu este caterincă sau ficțiune!‘.

El povestește apoi istoricul mașinii din 2017 încoace și toate situațiile cu care s-a confruntat în ultimii doi ani, de la ‘prima planetară cedată la avariile făcute de un service incompetent‘, la ‘motor picat’ și așa mai departe.

Într-un final anulez filtrul de particule și îi fac soft, tot ce trebuie, ca sa scap și de eroarea aia și să tragă și mai bine.

Între noi fie vorba, doamneeee LUFTHANSAAAAA, tot bordu instant Rupeeee cum zice samsaru!

Dar veselia nu a ținut prea mult, că după un drum de 100 de km, adică un Pitești dar mai pe 200 la ora așa (te lași pe ea cât poti că ai pe ce, vorba românească) când m-am întors a început să TUȘEASCĂ cotețu’, ce crezi, răcise la motor, grav, când l-am pornit dimineața ziceai că e motocoasă într-un piston.

Postarea originală o găsiți aici.

Subiectul acestui articol nu este singurul român care a făcut un anunț amuzant de vânzare al unui vehicul. Iată aici un alt exemplu de anunț amuzant.

Adaugă un comentariu