Nora lui Dragnea și-a parcat bolidul Lamborghini pe locul rezervat persoanelor cu handicap

Gina, soția lui Valentin Dragnea, și-a parcat bolidul Lamborghini pe un loc destinat persoanelor cu handicap, din parcarea Consiliului Județean Teleorman. Mașina cumpărată recent de nora lui Liviu Dragnea este estimată la 150.000 de euro.

Citeşte şi:

Bucurie MAXIMĂ la Poliție: s-a dat liber la AMENDAT! Nimeni nu SCAPĂ!!!

Bolidul Lamborghini de culoare albastră, achiziționat recent de Gina, nora lui Liviu Dragnea, a fost fotografiat în timp ce ocupa locul rezervat persoanelor cu handicap, în parcarea Consiliului Județean Teleorman.

Pasiunea Ginei pentru mașini de lux este de notorietate, nora fostului lider PSD pozându-se de mai multe ori în autoturisme scumpe. Întrebat ce probleme avea de rezolvat familia fostului președinte PSD la instituția pe care o conduce, Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman, a spus că nu are cunoștință de vreo vizită a vreunui membru din familia Dragnea în ultimele zile.

Sursa: libertatea.ro

Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, are o adevărată pasiune pentru autoturismele puternice, dar și pentru viteză. Valentin-Ștefan Dragnea este cunoscut în lumea mașinilor modificate pentru al său Volkswagen Golf R. În cazul acestei mașini, Dragnea Jr a apelat la o firmă de tuning pentru a o modifica pe gustul său. Acestea a dorit să obțină cât mai multă putere din motorul 2.0 TSI cu 270 CP și 350 Nm de fabrică.

taguri
Adaugă un comentariu