Cel mai amuzant anunț de vânzare al unei motociclete

Site-urile de anunțuri din România au milioane de oferte. Ocazional, ele ies în evidență. Cum ar fi cel mai amuzant anunț de vânzare pe care l-am citit până acum.

Nu este primul și nici ultimul pe care îl vedem pe numeroasele portaluri de anunțuri din România. De obicei, aceste anunțuri sunt pentru o mașină ieftină, care costă în jur de 1.000 de euro, dar excepția din acest material vine de la un motociclist din București.

Citește și:

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Două modele Duster au fost furate de la fabrică

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

El vinde o motocicletă Yamaha FZS600 Fazer din 1998 și a listat-o la prețul de 999 de euro pe portalul Olx. Prețul este negociabil, spune Ștefan, cel care a publicat anunțul de vânzare.

Însă nu prin preț sau prin specificațiile motocicletei iese în evidență acest anunț, ci prin textul pus la descriere. Acesta este plin de creativitate și reușește să treacă în revistă istoricul motocicletei fără a furniza obișnuita listă cu puncte, făcută parcă de un contabil în timpul liber.

Pe lângă umorul folosit pentru a descrie viața alături de această motocicletă, proprietarul a introdus și câteva versuri ale formației BUG Mafia. Deloc întâmplător, aceasta este tot din Pantelimon, cartierul bucureștean în care locuia proprietarul atunci când a cumpărat-o.

Salutăm, pe această cale, creativitatea lui Ștefan pentru anunțul său și îi urăm spor la vânzare. Nu vezi un asemenea anunț în fiecare zi, iar dacă tot vinzi un produs ieftin și vrei să spui adevărul despre el, așa cum este corect, puțin umor nu strică niciodată!

Adaugă un comentariu