Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Problema locurilor de parcare din București a fost rezolvată! În trafic se pot observa tot felul de mașini care sunt încărcate cu diverse obiecte care mai de care mai voluminoase și mai grele.

Obiecte care de cele mai multe ori depașesc gabaritul vehiculului și să nu mai vorbim de masa totală admisă trecută în talon. Oare cine se mai uită la acele date? În niciun caz șoferul camionului din aceste imagini.

Citește și:

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

Jaguar Land Rover oferă o unitate multimedia pentru autoturismele clasice

Mercedes Vision Urbanetic: cum arată taxiul autonom al viitorului

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Primul marș al mașinilor eco din România

Aston Martin Rapide E se pregătește de debut!

 

Un cititor al Revistei Auto Bild România ne-a trimis aceste imagini absolut senzaționale.

Vorbim despre un șofer care a reușit performanța de a încărca un bătrân Roman Diesel cu un garaj vechi, tip Granitul, construit din fier-beton. Interesant este modul de așezare al acestuia pe camion. Cel mai probabil, camionul este cu basculantă, iar garajul de nouă tone a fost așezat direct deasupra benei cu ajutorul unei macarale.

Urmărind imaginile, nu ne putem gândi decât la ce s-ar fi putut întâmpla dacă bătrânul garaj ar fi cedat și s-ar fi prabușit pe celelalte mașini participante la trafic. O altă observație pe care nu ne putem abține să nu o facem este că semnalizatoarele și stopurile camionului sunt complet acoperite de imensul garaj, ca să nu mai spunem și că oglinzile acestuia nu mai oferă vizibilitate pentru șofer.

Sfatul nostru este să apelați întotdeauna la o firmă specializată de transport care deține utilajele necesare acestui tip de 'mutare'.

Adaugă un comentariu