Jaguar Land Rover oferă o unitate multimedia pentru autoturismele clasice

Mașinile clasice întotdeauna au atras privirile mai mult decât noile modele. Sentimentul de a conduce un automobil clasic pe o bucată perfectă de șosea este inegalabil.

Din pacate, acestea au ramas cu mulți ani în urmă în ceea ce privește tehnologia disponibilă la bord. Jaguar Land Rover vrea să schimbe acest lucru pentru cei care dețin modele vintage produse de concernul britanic.

Citește și:

Programul Rabla primește o suplimentare de buget

Toyota va rechema în service un milion de mașini

Mercedes Vision Urbanetic: cum arată taxiul autonom al viitorului

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

BMW X2 M35i aduce cel mai puternic motor cu patru cilindri în linie al mărcii

Simone Tempestini este campion CNRD 2018

 

În acest sens, grupul Jaguar Land Rover propune o unitate multimedia de ultimă generație care se potrivește perfect cu interiorul clasic din acele timpuri. Unitatea se numește 'Classic Infotainment System' și va fi oferită în mai multe versiuni: negru, crom sau argintiu lucios. Vorbim, desigur, despre finisajul exterior al unității, tehnologia din spate fiind identică indiferent de 'ambalaj'.

Informațiile sistemului de navigație 2D sau 3D sunt afișate pe un display de 3.5 inch de înaltă rezoluție dispus între două butoane rotative cu aspect tradițional. Unitatea permite conectarea telefonului mobil prin Bluetooth, suportă radio digital DAB/DAB+ și are și capacități de recepție analogică FM și AM.

Până la patru telefoane pot fi conectate simultan, cu până la 1.250 de contacte pentru fiecare. Unitatea mai dispune și de conexiuni AUX și USB. Informațiile de navigare oferite de dispozitiv pot fi citite în 32 de limbi de circulație internațională. Din păcate, limba română nu este printre ele.

'Classic Infotainment System' va fi oferit pentru echivalentul în lire sterline al sumei de 1.350 euro, TVA inclus. Montajul este inclus și va fi efectuat în doar câteva dintre reprezentanțele Jaguar Land Rover.

Adaugă un comentariu