BMW X2 M35i aduce cel mai puternic motor cu patru cilindri în linie al mărcii

BMW X2 M35i a devenit cea mai puternică versiune a SUV-ului bavarez și cel mai mic SUV care trece prin mâinile diviziei M.

Rezultatul este un modele din gama M Performance care se bucură de primul motor cu patru cilindri în linie care a fost modificat de specialiștii respectivei echipe. Propulsorul de 2.0 litri dezvoltă 306 CP și 450 Nm. Încă din standard, vine cu tracțiune integrală xDrive și cu o transmisie automată cu opt trepte.

Citește și:

Ce aduce nou BMW X5 xDrive45e, noul hibrid plug-in al mărcii germane

Renault nu va mai comercializa modele Dacia în Rusia după înlocuirea lui Logan

Proiect la Primăria Capitalei: O zi fără mașini în București

BMW lansează un asistent personal inteligent

Atenție, șoferi! S-a schimbat programul serviciilor de permise și înmatriculări

 

Tot standard este și un sistem Launch Control, care permite o accelerare de la 0 la 100 km/h în doar 4.9 secunde. Alte modificări aplicate implică o suspensie M Sport, un sistem de frânare îmbunătățit și primul diferențial M Sport pentru puntea față.

Interiorul prezintă un volan multifuncțional M Sport îmbrăcat în piele, un set de ornamente pentru pragurile inferioare și scaune M Sport Exclusive.

Exteriorul primește câteva ornamente vopsite în nuanța Cerium Grey. Posteriorul are două țevi de eșapament cu diametrul de 10 centimetri fiecare. Jantele standard sunt de 19 inch, dar clienții pot alege și jante de 20 de inch.

Noul BMW X2 M35i va intra în producție în luna noiembrie a anului 2018, iar listele de comenzi vor fi deschise începând cu ultimul sfert al acestui an. Tot atunci vom avea și prețurile acestui model, care se prefigurează a fi cel mai scump din gama X2.

Adaugă un comentariu