VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

Un șofer din București a intrat în weekend cu mașina pe linia de tramvai. Din nefericire pentru el, manevra s-a lăsat cu împotmolirea în noroi, iar clipul cu mașina sa blocată a ajuns viral pe internet.

S-a întâmplat pe linia tramvaiului 55 din București în data de 15 septembrie 2018. Șoferul unui Volkswagen Golf IV a încercat, cel mai probabil, să depășească coloana de mașini formată în fața sa circulând pe linia de tramvai.

Citește și:

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Cât vei plăti ca să mergi pe autostrada Brașov-Comarnic?

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Aparent, pe acest șofer nu l-a deranjat prea tare nici bordura care despărțea benzile pentru autovehicule de linia de tramvai, nici faptul că încălca legea. Însă, mașina sa nu a putut să nu fie deranjată de condițiile slabe de aderență specifice spațiului verde amplasat în zona care delimitează șinele de tramvai.

Clipul de mai jos a fost publicat pe o pagină de Facebook numită 3 minute și a avut peste 520 de distribuiri la momentul la care acest material a fost redactat. În tot acest timp, a strâns peste 90.000 de vizualizări, așa că nu ezităm să-l facem și noi ‘celebru’ pe șoferul care a avut ‘inspirația’ de a intra cu mașina pe spațiul verde de pe banda destinată tramvaielor.

Via Digi24

Adaugă un comentariu