Fenomene paranormale pe A1, cu o zi înainte de referendum

Kilometrul 276 al autostrăzii A1 este locul în care astăzi s-au petrecut întâmplări ciudate, aparent fără legătură între ele.

Mai exact, două mașini au luat foc în această zonă. Coincidența este bizară, pentru că incendiile au izbucnit la un interval de 30 de minute unul de celălalt, aproximativ în aceeași zonă a autostrăzii, la o distanță de numai 300 de metri unul de celălalt.

Citește și:

Taxa pe autostradă nu va fi impusă prea curând

Dacia Duster are un nou motor pe benzină

Toyota Camry a debutat în Europa și este exclusiv hibrid

Samsarii câștigă 45 de milioane de euro pe an din măsluirea kilometrajului

Noi licitații ANAF: BMW Seria 3 și VW Golf la preț de smartphone

 

Primul dintre cele două incendii s-a produs în jurul orei 6:30. O autoutilitară a luat foc pe carosabil, pe sensul de mers Sebeș – Sibiu. „Autoutilitara era încărcată cu materiale textile și în ea se afla o singură persoană. Nu sunt victime. Incendiul a cuprins mașina în totalitate, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.Incendiul a fost stins după circa 20 minute.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit la o diferență de aprox 30 minute și la o distanta de aproximativ 300 de metri față de celălalt. De data aceasta a luat foc un autoturism în care se aflau două persoane. Din fericire, nici în acest caz nu sunt victime. „S-a acționat imediat de către pompieri cu o autospecială de stingere, astfel încât incendiul, localizat în zona motorului, a fost stins înainte de a se extinde. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric’, transmit pompierii.

via | realitateadesibiu.net

Adaugă un comentariu