Noi licitații ANAF: BMW Seria 3 și VW Golf la preț de smartphone

Octombrie ne aduce noi licitații ANAF, iar de data aceasta avem prețuri care pornesc de la 1.300 de lei pentru o mașină.

Practic, pentru prețul unui smartphone nou de la orice magazin, românii pot să cumpere o mașină obținută în urma unei executări silite. De data aceasta, mașinile acestei noi licitații ANAF sunt vândute în Brașov.

Citește și:

Dacia Duster are un nou motor pe benzină

Atenție, cresc amenzile! Cât va fi punctul de amenda din ianuarie?

5 sfaturi esențiale pentru conducerea pe timp de ceață

Carburanții își schimbă denumirile din 12 octombrie

O metodă inedită ca să scapi de punctele de penalizare de pe permis

Șoferii începători ar putea rămâne fără permis mai ușor

Porsche renunță la motoarele diesel

WTLP pune piedică vânzărilor de hibride plug-in

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

 

Dacă vreți să participați la licitație, trebuie să vă prezentați la sediul ANAF din orașul respectiv cu cel puțin o zi înainte pentru a vă putea înscrie și licita. Va trebui să plătiți și o taxă de participare în contul Administrației Județene a Finanțelor Publice, în cazul de față fiind vorba despre instituția responsabilă pentru județul Brașov. Taxa de participare sau garanția este de 10% din prețul de pornire a licitației la care vreți să vă înscrieți.

Puteți propune oferte de cumpărare la locul fixat până la termenul menționat de ANAF, în cazul acestei licitații fiind fixată data de 24 octombrie 2018. Aveți timp, deci, să vă planificați o mică excursie până în Brașov.

Iată ce puteți cumpăra în urma acestei noi licitații ANAF Brașov! După cum notează Observator, există un Volkswagen Golf din 1994 care are un preț de pornire de 1.458 lei și pentru care sunt primite oferte până la data de 22 octombrie, inclusiv. Cei care vor un vehicul utilitar pot propune oferte pentru un Opel Vivaro 1.9 DTI care pleacă de la 27.323 de lei.

Există și un BMW Seria 3, model 316i, fabricat în 1998, care pleacă de la 2.804 lei. Un Mercedes-Benz E270 CDI din 2002 pornește de la 13.917 lei, dar este vândut în data de 18 octombrie. Între timp, un Dacia Logan din 2005, cu motor alimentat cu benzină, pleacă de la 2.084 lei.

Pentru doar 1.391 lei, puteți licita pentru o Skoda Felicia din anul 2000, dar asta numai până la data de 19 octombrie. Desigur, ANAF nu oferă nicio garanție la achiziția acestor mașini și nu aveți nici posibilitatea testării acestora înainte de a licita pentru ele. Dar cei care sunt răbdători și vâneză un chilipir au ocazia să cumpere o mașină rulată la preț de smartphone.

Adaugă un comentariu