Scandal pe internet între Ambasada Suediei și autoritățile românești

Numărul de înmatriculare personalizat care a făcut furori în România este motiv de scandal pe internet între autoritățile locale, Ambasada Suediei și mai multe site-uri mai puțin cunoscute.

VIDEO: Mesaj ANTI-PSD și pe Airbag-uri

VIDEO: Șoferul unui Logan plătește scump o depășire prin dreapta

Bătaie sălbatică în trafic: Trei femei se luptă în stradă (Video)

Unele părți afirmă că plăcuțele de înmatriculare personalizate văzute de o țară întreagă pe un model Audi sunt ilegale în afara Suediei, în timp ce Ambasada Suediei este nevoită să revină cu diferite clarificări ale articolelor respective.

Între timp, șoferul anunță că i-a fost ridicat permisul de conducere de autoritățile românești și că ar fi rămas și fără plăcuțele de înmatriculare cu pricina. Însă, reprezentanții autorităților locale au declarat în trecut că șoferul nu a fost amendat și nici nu are dosar penal sau alte probleme legale din cauza plăcuțelor de înmatriculare ale vehiculului său.

VIDEO: Încă un motiv să nu depășești prin dreapta

Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial (Video)

Un Duster a întrecut mai multe SUV-uri într-o competiţie desfăşurată pe o pârtie de schi (Video)

Contrar știrilor publicate pe diferite site-uri din România, Ambasada Suediei la București reafirmă faptul că plăcuțele de înmatriculare personalizate ale românului care a decis să afișeze un mesaj anti PSD sunt perfect legale atât în Suedia, cât și în România. Evident, valabilitatea acestora este extinsă pe întreg teritoriul Uniunii Europene câtă vreme sunt însoțite de documentele oficiale ale acestora.

 

Adaugă un comentariu