Cumperi un apartament, primești gratis un Aston Martin DBX

Un complex rezidențial din New York oferă clienților un Aston Martin DBX în ediție specială la cumpărarea unui apartament. Prețurile sunt pe măsură.

Citește și:

Daimler îşi va majora participaţia deţinută la Aston Martin

Simulatorul de curse Aston Martin costă cât o mașină premium bine echipată

Unicatul Aston Martin Victor are 847 CP și cutie manuală

Aston Martin a anunțat o colaborare cu renumitul arhitect Sir David Adjaye. Acesta va decora cinci apartamente din clădirea 130 William din zona Lower Manhattan, situate la etajele 59 și 60. Personalizarea locuinței se va face după doleanțele clientului, cu toate că văzând randările preliminare — care arată impecabil — e greu parcă să mai vrei ceva pe lângă.

La fiecare apartament cumpărat primești gratuit și un Aston Martin DBX. Aceste cinci exemplare sunt în ediție specială — numită 130 William Adjaye — și sunt personalizate chiar de către arhitectul care decorează și casele. Procesul de personalizare constă în croirea unei teme cromatice care să se asorteze cu culorile din apartamente. Spre exemplu, tapițeria Parliament Green poartă aceeași culoare cu pereții camerei în care se află simulatorul de curse. Cel desenat chiar de echipa de designeri Aston Martin. Iar culoarea exterioară a mașinii este asemănătoare cu cea a pereților exteriori ai clădirii.

În cazul în care te întrebi cât costă un apartament aici: prețurile pornesc de la 3.985.000 $ și pot ajunge până la 11,5 milioane de dolari.

Adaugă un comentariu