O gorjeancă face furori în calitate de șofer de TIR în Spania

Nu mai este nicio surprinză pentru nimeni că femeile se descurcă excelent în poziții pe care în trecut le puteai pune doar în dreptul bărbaților. Crina Micinescu, o gorjeancă în vârstă de 40 de ani lucrează ca șofer profesionist în Spanie și reușește cu brio să conducă un TIR de peste 40 de tone.

Planul ascuns al lui Nicolae Ceaușescu: Voia să meargă cu mașina pe sub București

Cum va arăta Autostrada Centură a Bucureștiului, proiectul menit să salveze Capitala

Pasiunea a fost moștenită de la tatăl ei, iar încă de mică visa să stăpânească mașinile. Visul său de a conduce un TIR s-a întâmplat în urmă cu 10 ani.

INCREDIBIL: Cum arată faţa unui șofer de camion după 28 de ani de expunere la soare

OAU! Ce BOLIZI de sute de mii de EURO are SIMONA HALEP în garaj!!!

„Eram copil şi tata mă lua cu el în cursă. Îmi doream să devin şi eu şofer ca tatăl meu şi să conduc maşini aşa de mari. Nu mi-a fost teamă. Mă consider mult mai în siguranţă în TIR decât într-o maşină mică. În urmă cu zece ani am devenit şofer profesionist şi am obţinut atestele necesare pentru orice fel de transport, chiar şi agabaritice şi pentru produse periculoase sau explozive, mai puţin de transport persoane. Este o responsabilitate şi nu mi-a plăcut, pentru că îmi este incomod. Atunci, toată lumea a fost uimită că vreau să devin şofer profesionist, mai ales că am luat permisul de la prima încercare, atât oraşul, cât şi sala. Doar o singură femeie din Gorj mai profesa ca şofer de TIR, îşi începe povestea Crina.

Povestea Autostrăzii Soarelui. Cum voia Ceaușescu să construiască 3.200 km de autostradă și cum ar fi arătat România

Cum va arăta Autostrada Centură a Bucureștiului, proiectul menit să salveze Capitala

Prima mașină a Crinei a fost un Renault Premium, iar apoi a continuat pe un Man. De cele mai multe ori, Crina era oprită în trafic de polițiști pentru verificări. Nu de alta, dar nu le venea să creadă că o femeie se află la volanul unui cap tractor.

Așa cum era de așteptat, criza financiară a determinat-o pe Crina să meargă în Spania. În prezent ea face curse regulate între Italia și Spania.

Via | Adevarul Foto

    florinakis says:

    asta e. traieste si dumneaei cum poate mai bine … mare inginerie …

    Olimpiu says:

    Bună seara! Așa cum spune și comentariul de mai sus “mare inginerie “!!! In primul rand, aceasta nu este o noutate. Pentru cei ce sunt șoferi profesioniști, știu ce spun. Și nu din auzite și din povești și poze pe Facebook.Sincer, mi se face de-a dreptul sila când citesc așa ceva.Către șoferii de pe extern, am o întrebare? Cate femei șoferi profesioniști ați văzut în Norvegia, Danemarca, Olanda, Germania etc îmbrăcate ca de piață sau party în camioane? Ale noastre doamne și domnișoare “șoferi profesioniști ” se pot face remarcate numai apelând la ținute vestimentare sumare și postând pe rețelele de socializare “wow!!! uite cine sant eu și ce fac”. Doamnele și domnișoarele șoferi profesioniști, din tarile mai sus amintite, fac apel la ținută de lucru, salopeta și bocanci safety, spre exemplu și nu își postează pe Facebook fiecare rotație a volanului, pentru că nu au de ce.Oameni buni, cei ce nu aveți habar despre meseria asta,e ceva normal sa vezi șoferi profesioniști femei. Și la 20 de ani cu camion de 25 metri.Sau cu dizabilitati fizice, spre exemplu cum am văzut în Germania asteptand la o încărcare.Și vrajeala cum ca te oprește poliția ca te vede femeie, e cum sa va spun sa nu jignesc pe nimeni. …Lauda de sine nu miroase a bine! !! Concluzie : e ceva cât se poate de normal sa vedem zilnic în trafic și femei la volan în camioane.

Adaugă un comentariu

Articole similare