Cel mai ieftin „Lambo” este acest kart electric chinezesc. Cât costă

Ți-ai dorit vreodată un kart electric cu sunet de motor „de rasă’ italian? Xiaomi are o propunere pentru tine: Ninebot GoKart Pro.

Citește și:

Lamborghini Essence SCV12, supercar cu 830 CP dedicat circuitului

Lamborghini cumpărat din ajutorul de stat pentru coronavirus

Drag race: Lamborghini Urus vs. Porsche Cayenne vs. Audi RS Q8 vs. Bentley Bentayga

Xiaomi este genul de brand căruia îi place să se extindă pe cât mai multe arii, portofoliul său fiind constituit nu doar din telefoane, ci o serie amplă de dispozitive și accesorii electronice și electrice. Printre ele se află și un go-kart electric, botezat Ninebot GoKart Pro.

Ce este special la GoKart Pro? Faptul că poate atinge o viteză maximă de 40 km/h și că poate parcurge, cu un singur plin al bateriei (cu capacitatea de 432 Wh) aproape 25 de kilometri de circuit, adică peste 60 de tururi dacă vorbim de un circuit de karting cu lungimea de 400 de metri. Mai nou, Ninebot GoKart Pro se remarcă prin ediția dezvoltată în parteneriat cu Lamborghini.

Chinezii au lansat Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition, care își păstrează specificațiile tehnice ale modelului de bază, dar poartă atât culoarea galbenă specifică supercarurilor italiene, cât și vocea lor: sistemul audio cu care este dotat kartul imită sunetul motoarelor Lamborghini. În pachetul ediției speciale sunt incluse și un set de pneuri dezvoltate pentru drift și farurile LED.

Nu știm dacă Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition va ajunge vreodată pe piața din Europa, în acest moment este comercializat doar în China, cu un preț de circa 1.200 €.

Adaugă un comentariu