Genesis G90L este mai lung decât un Mercedes-Maybach Clasa S

Gama Genesis, divizia de top a sud-coreenilor de la Hyundai, crește pe zi ce trece. Dacă în urmă cu scurt timp vă anunțam că producătorul asiatic vine la New York cu un concept care prefigurează un viitor rival pentru Seria 3, acum vă introducem în lumea lui G90L.

De fapt, modelul este o versiune cu ampatament mărit a lui G90 (EQ900 în Coreea de Sud) și adoptă același look familiar. După transformările operate de ingineri, portierele spate sunt ceva mai lungi, iar montantul B a fost subțiat.

Citește și: Genesis pregătește un rival pentru Seria 3

În aceste condiții, Genesis G90L este mai mare cu 29 de centimetri mai mare decât versiunea din care derivă și cu 4 centimetri mai lung decât un Mercedes-Myabach Clasa S.

2016 genesis g90l (1)

Schimbările de la interior se traduc prin și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. Astfel, Genesis a avut suficient de mult loc să instaleze tot felul de gadgeturi și de accesorii menite să facă viață oricărui diplomat un vis.

Citește și: Genesis G90 – Poze și detalii oficiale cu primul model premium al coreenilor

Sub capota lui Genesis G90L se află un motor V8 Tau de 5,0 litri care produce 490 CP și 520 Nm. Conform primelor informații, viitorul model de top al asiticilor ar urma să aibă un preț de pornire de aproximativ 125.000 de dolari.

Via | WCF

Adaugă un comentariu