Revista Auto Bild nr. 15 din 23 iulie 2015

Sunteți pregătiți pentru mașinile autonome? Da, alea care se conduc singure, nu obosesc niciodată și sun capabile să monitorizeze mai mulți factori decât orice șofer. Ei bine, Mercedes va prezenta un nou model care apropie tot mai mult de acest scenariu. Noua Clasă E va fi prima mașină de serie care va putea parcurge virajele autonom, atât pe autostradă, cât și pe drumurile secundare sau orașe. Mai multe detalii despre toate noutățile pe care le va aduce noul Mercedes din 2016 le puteți găsi în numărul 15 al revistei Auto Bild, disponibilă în centrele de difuzare a presei din 23 iulie.

Tot în acest număr puteți afla primele noastre impresii de la bordul noului Renault Talisman, modelul cu care francezii încercă (încă o dată) să detroneze concurența germană din clasa medie. În aceeași linie de noutate continuăm și cu Fiat 500, care a trecut printr-o restilizare intensivă, menită să ducă mai departe povestea micului italian atemporal.

În secțiunea de teste puteți găsi și impresiile pe care le-am acumulat la testul cu noul Hyundai Tucson, încă un model care confirmă evoluția accelerată a coreenilor. Trecem apoi în cele mai mici mașini de pe piață, care tocmai au primit un nou motor turbo și o nouă cutie de viteze cu ambreiaj dublu și șase rapoarte. Cum se comportă smart fortwo și smart forfour în această configurație? Răspunsul îl puteți găsi în revistă.

Una dintre cele mai așteptate mașini din acest an, noul Volvo XC90, a ajuns și în garajul nostru. Urmat îndeaproape de Citroën C4 facelift, Audi A6 TDI ultra, BMW 530d xDrive și VW Golf 2.0 TDI Alltrack – toate teste în România.

În numărul Auto Bild nr. 15 am mai concluzionat un aspect: Kia poate fi mândră de cee`d! Compacta coreeană a parcurs 100.000 de kilometri în testele noastre, iar rezultatele bune. Ba chiar foarte bune, pentru că avem un centralizator de fiabilitate care dovedește asta.

În acest număr al revistei deschide și ediția din acest an a cele mai mari competiții de profil auto din Europa: Volanul de Aur. Vezi care sunt modelele nominalizate și alege-ți favoritul!

De la trendsetter, la azilul de bătrâni – aceasta este povestea primei generații de BMW X5, care a ajuns acum la rubrica second hand. Cu rezultate dezastruoase.

Ce-ai zice de un E-Type clasic produs în 2015 chiar de Jaguar? Ți-am trezit interesul? Află povestea celor șase exemplare originale ale prestigioasei mașini sport britanice, care se vor naște acum, la 50 de ani de la producția inițială.

Subiecte variate, așadar. Și foarte interesante.

Lectură plăcută!

 

Adaugă un comentariu