Revista Auto Bild nr. 19 din 17 septembrie 2015

Revista Auto Bild nr. 19/2015 debutează, în secțiunea Cover Story, cu primul test cu Hyundai Tucson, un model care a suscitat un interes extrem de ridicat. În continuarea revistei aveți informații despre viitoarea gamă compactă a celor de la Mercedes, cu planurile lor detaliate despre GLA.

În secțiunea de mașini noi avem primele informații de  la Salonul Auto de la Frankfurt, cu modele care au fost anunțate anterior deschiderii porților. Printre acestea enumerăm – Opel Astra ST, Toyota Prius, Bentley Bentayga, Rolls-Rolls Dawn sau noutățile din gama Dacia.

Pentru secțiunea de test-drive am pregătit primele teste din România cu Ford Mustang și Audi TT Roadster, dar și totul despre facelift-ul lui Porsche 911. Tot aici am inclus și primul test cu Mazda MX-5.

În rubrica de teste avem Renault Kadjar, cu măsurători complete, dar și un test comparativ între BMW X6 și noul Mercedes-Benz GLE Coupe, cu motorizări pe benzină.

În final, amintim de reportajele de la BMW Driving Experience, Salonul Auto București și rezultatele de la cea de-a treia ediție Best Driver, dar și de rubrica Fascinație, unde Jaguar este actorul principal.

 

Adaugă un comentariu