Revista Auto Bild nr. 20 din 01 octombrie 2015

Numărul 20 al revistei Auto Bild detailează cele mai importante premiere de la Salonul Auto de la Frankfurt, multe dintre ele foarte așteptate de publicul din România.

Secțiunea dedicată salonului german este deschisă de noul Renault Megane, care promite să ducă mai departe succesul de care s-a bucurat compacta franceză printr-o serie de tehnologii moderne și un nivel al calității percepute mult îmbunătățit. Aparent, nici designul nu-i de trecut cu vederea.

Continuăm apoi cu noul Volkswagen Tiguan, care schimbă radical ecuația SUV-ului compact așa cum o știam, crescând în dimensiuni și adoptând cele mai noi sisteme multimedia și de asistare a conducerii, plus o gamă de motoare puternice și, mai ales, eficiente. Pentru prima dată în segmentul SUV-urilor compacte, Tiguan va dispune și de o variantă hibridă de propulsie, care dezvoltă suficientă putere pentru a-l apropia de lumea hothatch-urilor.

Hyundai Vision G Concept și Santa Fe, Jaguar F-Pace, Kia Sportage și Optima, BMW Seria 7, Audi e-tron quattro, Ford Edge, Peugeot Fractal, SEAT Leon Cross Sport, Lexus RX și GS, Suzuki Baleno și Vitara S, Porsche Mission E, Toyota CH-R, Mazda Koeru, Bentley Betayga, Nissan Gripz, Mercedes-Benz Concept IAA, Opel Astra și Astra Sports Tourer sunt noutățile descrise în secțiunea de 16 pagini dedicată Salonului Auto de la Frankfurt. Și crede-ne pe cuvânt, este imposibil să nu-ți ajungă câteva la inimă.

Testul comparativ din acest număr aduce noua Mazda CX-3 alături de Fiat 500X și Suzuki Vitara, într-o luptă pentru supremație în rândul SUV-urilor de clasă mică. Reușește frumusețea celor de la Mazda să-și justifice prețul ușor mai mare în fața concurenței?

Rubrica practic detaliază o operațiune de service care s-a schimbat mult odată cu evoluția tehnologiei: înlocuirea parbrizului.

Cât despre secțiunea despre mașinile second-hand, în acest număr am pregătit un material foarte interesant despre mașinile accesibile și ușor de condus, numai bune pentru cei care abia descoperă tainele șoferiei: Citroën C1, Opel Corsa D, Smart Fortwo, Suzuki Swift și VW Polo 1.2.

Vă mai amintiți fascinația din numărul 8 al revistei Auto Bild, în care am rezumat ultima aventură la volanul fascinantului Bugatti Veyron? Acum a venit momentul să vorbim despre succesorul virtual al acestuia, denumit Vision Gran Turismo. Partea bună că o să-l poți conduce chiar și tu, când va fi lansată ultima ediție a popularului joc video de pe PlayStation, însă nu ar fi exclus să-l vedem într-o serie limitată.

Care va fi viteza maximă a noului Bugatti? Răspunsul îl poți găsi începând de joi, 1 octombrie, la toate centrele de difuzare a presei din București și din țară. Lectură plăcută!

 

 

Adaugă un comentariu