Revista Auto Bild nr. 21 din 15 octombrie 2015

Numărul 21 al revistei AUTO BILD, disponibil în toate centrele de difuzare a presei începând de joi, 15 octombrie, expune noua rețetă a luxului bavarez. Ajunsă la cea de-a șasea generație, BMW Seria 7 mizează pe o serie de tehnologii revoluționare pentru a… prezice viitorul acestui segment. Va reuși să se impună în fața rivalilor teutoni? Răspunsul îl puteți afla din secțiunea cover story a revistei AUTO BILD.

Tot pe tehnologie mizează și Audi pentru noul A4, care deși se aseamănă izbitor cu predecesorul său, înregistrează un progres remarcabil la toate capitolele. Seria de teste în premieră este completată și de noul Opel Astra, care promite să zguduie puternic ierarhia clasei compacte. Cu proporții mai dinamice, 200 kg în minus pe cântar, un pachet de sisteme tehnologice unice în segment, modelul german anunță o revenire în forță a celor de la Opel printre elitele industriei auto.

Tot în numărul 21 prezentăm și primele impresii după testul internațional cu varianta revizuită a Clasei A de la Mercedes-Benz, care a primit un tren de rulare adaptiv, o actualizare a gamei de motorizări și un interior îmbunătățit.

Mai avem o poveste frumoasă din locul în care mașinile nu au ce căuta: Islanda. Am fost în țara ghețarilor și a vulcanilor pentru a testa Toyota Land Cruiser în noua versiune de motorizare de 2,8 litri.

Te pe plaiuri mioritice venim cu noi informații despre Peugeot 208 1.2 PureTech, SEAT Ibiza 1.0 EcoTSI, Toyota Auris Hybrid, modele care au beneficiat recent de un facelift.

În testul comparativ din acest număr am adus noua Honda Civic Type-R alături de BMW M135i și Volkswagen Golf R, într-o confruntare de hatchback-uri sport foarte variate: tracțiune față, integrală și propulsie spate.

Rubrica de practic prezintă concluziile unui test comparativ de anvelope all-season cu dimensiunea 195/65 R 15. Este cel mai scump pneu și cel mai bun? Răspunsul îl puteți găsi în revistă.

Avem și răspunsurile la 10 întrebări controversate despre cel mai fierbinte scandal care a zguduit industria auto de-a lungul istoriei. Va reuși Volkswagen să treacă peste problematicul Dieselgate?

Rămânem tot la Volkswagen și pe parcursul rubricii second-hand, unde am analizat generația proaspăt pensionată a lui Tiguan. Oare va fi la fel de popular acest model și pe piața de mașini la mâna a doua?

În loc de fascinație, încheiem cu povestea călătoriei pe care am făcut-o luna trecută cu un Opel Corsa până la Salonul Auto de la Frankfurt. Cum s-a descurcat o mașină de oraș pe acest parcurs de 4000 km? Mai bine decât noi!

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu