Revista AUTO BILD nr. 22 din 29 octombrie 2015

Numărul 22 al revistei AUTO BILD aduce vești bune pentru fanii modelelelor coupé: Opel va reînvia modelul GT, după o rețetă asemănătoare cu a originalului din 1968. Anul viitor vom vedea un prototip, iar din 2018 vom putea conduce una dintre cele mai frumoase mașini produse vreodată de Opel.

Revenim la mașinile prezentului, unde am avut parte de primul test cu noul BMW X1 20d, care folosește noua platformă cu tracțiune față a grupului bavarez. Tot în acest număr găsiți și teste cu Hyundai i40 1.7 CRDi DCT, Skoda Superb 1.4 TSI ACT, Toyota Avensis 2.0 D-4D și Honda Jazz 1.3 i-VTEC.

În testul comparativ din acest număr am adus laolaltă trei SUV-uri compacte: recent restilizatul Kia Sportage, Renault Kadjar și fratele său de platformă Nissan Qashqai.

La rubrica practic puteți citi cel mai amplu comparativ cu anvelope de iarnă din istoria AUTO BILD: 50 de concurenți s-au întrecut pe zăpadă, pe suprafață umedă și pe carosabil uscat pentru a-și arăta talentele. Un articol de sezon, care nu trebuie ratat!

Mașina second-hand testată luna aceasta este Opel Astra J, care tocmai s-a pensionat după debutul noului model și devine din ce în ce mai atractivă pentru amatorii de chilipiruri. Însă este o alegere bună? Răspunsul îl puteți afla din revista AUTO BILD nr. 22, disponibiă la centrele de difuzare a presei începând cu 29 octombrie.

Ca de fiecare dată, am păstrat ce e mai bun la final. În acest număr am înlocuit poveștile specifice rubricii „fascinație' cu un comparativ între două sportive uluitoare: noul Audi R8 V10 Plus și Porsche 911 GT3 RS.

În caz că ați sărit toate rândurile de mai sus, mai repetăm încă o dată: numărul 22 al revistei AUTO BILD poate fi cumpărat de la toate centrele de difuzare a presei începând cu 29 octombrie. 

Lectură plăcută!

 

Adaugă un comentariu