Revista AUTO BILD nr. 25 din 10 decembrie 2015

De astăzi, 10 decembrie, puteți găsi în toate centrele de difuzare a presei numărul 25 al revistei AUTO BILD, înțesată cu subiecte care de care mai interesante.

Zdruncinat puternic de scandalul emisiilor, Volkswagen schimbă radical direcția. În viitorul apropiat vor fi lansate trei noi modele cu propulsie exclusiv electrică, printre care și un urmaș al legendarului Bus T2. În plus, propulsoarele diesel vor deveni cu adevărat curate. Și, bineînțeles, Golful rămâne un pilon central al mărcii germane și un reper al industriei auto.

În rubrica Mașini Noi am detaliat și ultimele lansări din lumea automobilului: Fiat 124 Spider și Porsche 911 Turbo/Turbo S.

Modelul electric BMW i3 este disponibil recent și pe piața din România, prilej cu care am efectuat și un prim test local. De asemenea, am testat și Opel Mokka echipat cu noul diesel de 1,6 litri, noul Volkswagen Touran, BMW X5 xDrive40e și Jeep Wrangler 2.8 CRD.

Tot în acest număr am dat startul unui test de anduranță cu Opel Corsa, care va fi alături de noi în următorul an. Ce particularități are acest model și care sunt primele noastre impresii, puteți afla din rubrica specială Anduranță.

Unul dintre cele mai „grele' teste comparative pe care le-am publicat în ultimul timp le aduce laolaltă pe limuzinele germane din clasa lux. Noul BMW Seria 7 îl înfruntă pe liderul în exercițiu, Mercedes-Benz Clasa S, iar Audi A8 și Porsche Panamera vin să demonstreze că mai au ceva de spus în acest segment.

La rubrica Practic am publicat 10 întrebări și 10 răspunsuri despre AdBlue, aditivul folosit pentru neutralizarea emisiilor la motoarele diesel. Iar vedeta second-hand din acest număr este Mercedes-Benz Clasa E W 211, pe care am verificat-o de toate viciile și am notat toate aspectele la care trebuie să acorzi un plus de atenție dacă intenționezi să faci o achiziție.

Fascinația face o paralelă între mașinile și motocicletele produse de triada auto germană, în contextul în care toți cei trei coloși dețin pentru prima dată și modele pe două roți. Și pentru că ne place să fim întotdeauna exacți în argumente, am ales și un cuplu câștigător, bazându-ne exclusiv pe emoțiile resimțite.

Vă dorim lectură plăcută!

Adaugă un comentariu