Captiva facelift la Geneva

Chevrolet opereaza cateva modificati estetice si de echipamente la SUV-ul Captiva.

Recunoscut ca fiind creatorul segmentului SUV prin lansarea in 1935 a modelului Suburban, marca Chevrolet are peste 75 de ani de experienta in proiectarea autovehiculelor sport-utilitare. In martie la Geneva , Chevrolet va prezenta in premiera in Europa faceliftul SUV-ului compact Captiva.

Chevrolet Captiva facelift aduce modificari ale partilor din spate si din fata, inclusiv lampi spate noi cu LED-uri, tevi de esapament unghiulare cromate si o bara de protectie restilizata. Bara de protectie fata este acum mai joasa, incluzând o grila noua, tip plasa metalica, precum si proiectoare de ceata restilizate. Noile jante din aliaj de 18 inci confera un aspect impunator modelului Captiva.

Echiparile superioare ale modelului Captiva vor oferi functia de pornire si acces fara cheie. La interior, autovehiculul va dispune de tapiterie pentru scaune din materiale textile noi (specificatii pentru versiunile de echipare superioare: scaune din piele) si ornamente restilizate pe panoul de instrumente. Sistemul de climatizare cu doua zone, pachetul de iluminare ambientala si scaunele spate incalzite asigura un confort sporit pentru anumite versiuni de echipare.

Cu o capacitate maxima de sapte locuri si functii de confort suplimentare, autovehiculul Captiva restilizat este un SUV tipic, dedicat familiilor.

Adaugă un comentariu